Qera

Si te beni zgjedhjen e duhur per pushimet tuaja!
Si të ndiheni në shtëpine tuaj larg nga shtëpia?
Merrni me qera një apartament apo shtëpi pushimi me agjencine CENTURY 21 Danushi!
Zgjidhni midis qindra apartamente, dhoma apo vila në të gjithë Rivieren e Jugut te Shqipërisë.
Për shkak të punës së agjentëve tanë në rajonet turistike të ndryshme të Shqipërisë së Jugut, agjencia jonë tani ofron mundesi te shumta akomodimi për pushimet tuaja. Secili prej agjentëve tanë te pushimeve zoteron njohuri per akomodimin që ofron. Ju zgjidhni zonën që ju përshtatet më mire midis bregdetit te Vlores, Radhime, Orikum, Tragjas, Llogara, Dhermi, Himare, Qeparo, Sarande apo Ksamil.
Varësisht nga lloji i pushimeve që ju doni të shkoni, do të shihni shume akomodime te përshtatshëm per ju.

Por si duhet te veproni për të zgjedhur ate te duhuren?
Cilen zonë dhe cfare buxheti?
Si të shmangni surpriza të pakëndshme?
Shumë pyetje për t’ju pergjigjur … dhe profesionistët CENTURY 21 Danushi mund t’ ju ndihmojë te përgjigjeni.
Pushimet janë një moment i shumëpritur, do të ishte e pakendshme qe te mos i organizonit mirë ato!
Zgjedhja e vendndodhjes se duhur është një nga gjërat që nuk duhet te gaboni. Edhe nese ju pelqen mali, lumi, deti, apo fshati, ju dini me saktësi të përcaktoni nevojat tuaja dhe pritshmerite tuaja.
Pasi te percaktoni prioritetet per pushimet tuaja, ju mund të filloni kërkimin tuaj.
Kontaktoni agjencine tone!