CENTURY 21 Danushi ne Panairin Realex ne Prishtine Mars 2012

Author profile image

Century21Danushi Real Estate pjesmarres ne Panair Prishtine Century21Danushi Real Estate pjesmarres ne Panair Prishtine 3Century21Danushi Real Estate pjesmarres ne Panair Prishtine 2

CENTURY 21 Danushi ne Panairin Realex ne Prishtine Mars 2012.

Ne ambjentet e Hotelit Swis Diamond ne Prishtine nga data1-3 Mars 2012 u zhvillua panairi i Real Estate i organizuar nga kompania REALEX. Ne kete panair mori pjese dhe zyra jone CENTURY21Danushi e cila prezantoi ne kete panair pasurite e paluajteshme te Rivieres se Jugut te Shqiperise si apartamente per shitje, toka per shitje, vila, si dhe mundesi investimi ne bregdetin e bukur te Vlores. Stenda e zyres sone u vizitua nga pjesemaresit ne kete panair te cilet treguan mjaft interesim per te investuar ne bregdetin e Vlores sidomos per blerje te apartamenteve, toka , vila, si dhe per shtepi pushimi dhe apartamente me qera sezonale. Gjithashtu interesim pati dhe nga zyrat Real Estate qe operojne ne Kosove per te bashkepunuar me zyren tone.

Category : Blog