Rreth nesh

CENTURY 21 DANUSHI, eshte pjese e markes me te fuqishme dhe me te njohur ne industrine e Pronave te Paluajtshme.
Agjentet tane jane profesioniste real estate, te trajnuar dhe certifikuar me nje nga programet me te suksesshme te formimit te nje agjenti real estate, “CREATE 21″.
Kompania jone punon vazhdimisht per te siguruar nje nivel te larte sherbimi te personalizuar te pronave te paluajtshme nepermjet perkushtimit, sherbimit profesional, komunikimit te vazhdueshem dhe pasionit per biznesin.
Kompania jone i siguron bleresve, shitesve dhe investitoreve ne prona te paluajtshme, nje eksperience te plote dhe te gjithaneshme, asistence dhe sherbim pergjate gjithe procesit.
CENTURY 21 DANUSHI eshte me ju ne menaxhimin e prones tuaj per qeradhenie duke ju ofruar sherbimin e qeradhenies afatgjete dhe sezonale.
Ne ju japim nje mbeshtetje te forte, duke i cuar shitesit drejt qellimeve te tyre financiare dhe duke ndihmuar bleresit te realizojne endrren per te pasur shtepine e tyre.
Cdo dite perpiqemi per te perdorur forcen tone per t’ju ndihmuar qe te jeni te suksesshem ne blerjen, shitjen apo dhenien me qera te pasurive te paluajtshme.
Perse te mos provoni sherbimin e CENTURY 21 Danushi, pjese e markes me te njohur boterore te sherbimit imobiliar, e cila eshte e gatshme te punoje per ju?
Ne ju japim juve mundesi te perdorni nje game te plote sherbimesh, te hartuara per te shitur ose blere shtepine tuaj dhe ju vijme juve ne ndihme per te vendosur cmimin e duhur duke u shqetesuar sa me pak. Ju do te keni mbeshtetjen e markes me te fuqishme ne bote, CENTURY 21, duke ju vene ne dispozicion profesionalizmin dhe perkushtimin e me shume se 121 000 profesionisteve te ndermejetesimit ne 8000 zyra te shpernadara ne 73 vende ne te gjithe boten dhe ne Shqiperi.
CENTURY 21 Danushi eshte prane jush ne zgjedhjen e shtepise per pushimet tuaja qe ju te ndiheni si ne shtepine tuaj edhe pse jeni larg saj. Ne ju japim nje mbeshtetje te forte, duke i cuar shitesit drejt qellimeve te tyre financiare dhe duke ndihmuar bleresit te realizojne enderren per te pasur shtepine e tyre.
Cdo dite perpiqemi per te perdorur forcen tone per t’ju ndihmuar qe te jeni te suksesshem ne blerjen apo shitjen, dhenien apo marrjen me qera te pasurive te paluajtshme.
CENTURY 21 Danushi: Standarti i Arte.